Küünlakuu 2022

Pühapäeviti kell 11 kirikus püha missa. Jätkame armulaua jagamist liikuva laudkonnana ja n-ö sissekastmise teel, nagu see meil viiruseohu ajal tavaks on saanud. Kirikus tuleb kanda maske ja püüda ka muul moel nakkusohtu vähendada (maskid ja käte desinfitseerimise vahendid on kirikus saadaval).

Kes kirikusse ei pääse (näiteks haiguse tõttu), saab jumalateenistustele jätkuvalt kaasa elada ka veebiülekande vahendusel koguduse YouTube-i kanalil (link ilmub ka meie lehele Facebookis).

Pühapäevakooli tunnid toimuvad pühapäeviti kell 13, bändiklubi kell 15 ja noorteõhtud kell 16 pastoraadimaja (Kesk 11) II korrusel. Teretulnud on ka uues osalejad. Muide, see on hea võimalus ristivanematel oma ristilaste hingehariduse eest hoole kandmiseks!

Küünlapäeval, 2. veebruaril toimub kell 10.30 mälestushetk ausamba juures ja kell 11 kirikus küünlapäeva missa.

Pühapäeval, 20. veebruaril algab kevadine leerikursus. Kursusel osalejad on teretulnud kell 11 kirikusse missale ning seejärel järgneb leeritund koos kirikukohviga pastoraadis. See ei ole üldse saladus, vaid vastupidi – kui saad sõna levitada ja mõnd head inimest julgustada leeri tulema, on see vägagi tervitatav!

Eesti iseseisvuspäeval, 24. veebruaril on mälestushetk ausamba juures koos pärgade asetamisega kell 10.30 ja vabariigi aastapäeva jumalateenistuskirikus kell 11.

25.veebruaril kell 18 toimub raamatuklubi vestlusõhtu. Veebruaris loeme Uku Masingu kirju. Raamatuiks kogutuina on ilmunud tema kirjavahetused mitmete inimestega (nt Vello Salo, Toomas Paul jt), nii et iga klubiline saab valida endale meelepärase väljaande. Raamatuklubi vestlusringiga saab liituda ka Zoomi vahendusel (bit.ly/pmk_raamatuklubi).

Kirik on palvetajatele avatud esmaspäevast reedeni kella 9-st hommikul kuni tööpäeva lõpuni ning pühapäeviti kella 10-st vähemalt 12.30-ni.