Teisipäeval, 30. mail, külastas Põlvat Peapiiskop Urmas Viilma.

Pärast kirikus peetud keskpäevapalvust toimus meeleolukas kohtumine Põlva Jakobi Koolis, kus õpilased uurisid peapiiskopilt peaaegu kõike, alates tema poliitilistest eelistustest kuni kehakaalu ja lemmikvärvini välja.

Leerimaja Kohvik Aal võõrustas seejärel peapiiskoppi, koguduse ning Jakobi Kooli aktiivi lõunasöögiga. Söögilauas kõneldi peamiselt kristliku haridusega seonduvast ja arutati praktilisi küsimusi, mis seotud Jakobi Kooli arenguga.

Lõunasöögile järgnes tutvumiskäik kirikusse ja kirikaeda: koguduse õpetaja Toomas Nigola, hingehoidja õp Jaak Pärnamägi ja sekretär Ave Mustimets tutvustasid huvilistele kirikuhoone ja selle ümbruse korrastamisel juba tehtut, aga ka tulevikuplaane. Peapiiskop jättis oma tervituse ja õnnistussoovid ka kiriku külalisteraamatusse.

Visitatsiooni lõpetas eraviisiline jutuajamine koguduse õpetajaga tema Mammaste residentsis.

Täname peapiiskoppi meid väisamast ja soovime talle palju õnnistusi! Fotogaleriid kohtumistest on näha nii koguduse, kui ka peapiiskopi lehtedel Facebookis.