Aitame Jakobi Kooli mänguväljaku valmis ehitada!

11. märtsil algab Põlva valla 2024. aasta kaasava eelarve ettepanekute rahvahääletus. Ühe toetust otsiva projektina on valikus ka Jakobi Kooli mänguväljaku lõpuni ehitamine. Anname sellele tuge!

Mänguväljak asub Põlva kesklinnas, üsna keskväljaku lähedal aadressil Maarja tn 6. Seda kasutavad mängimiseks, kiikumiseks ja turnimiseks Jakobi Kooli lasteaiarühma lapsed, kuid see on avatud ka kõigile teistele mudilastele. Teist niisugust väikestele lastele mõeldud avalikku mänguväljakut piirkonnas ei ole.

Mänguväljakul on puudu veel jalgväravaga piirdeaed, liivakast, poriköök ja varjualune.

Kogudusele ja kooli kogukonnale käib oma rahast mänguväljaku valmisehitamine üle jõu, kuid kui projekt valla kaasava eelarve hääletusel piisavat toetust leiab, korraldab ehitamise juba vald ise.

Selle aasta rahvaküsitlus algab 11. märtsil kell 8.00 ja lõpeb 22. märtsil kell 22.00.

Küsitlus viiakse läbi elektrooniliselt. Arvamust saab avaldada veebikeskkonnas www.volis.ee. Küsitluses osalemiseks on vajalik end identifitseerida ID-kaardi, mobiil-ID-ga või Smart-ID-ga.

Küsitlusest on õigus osa võtta igal küsitluses osalemise päeval vähemalt 16-aastasel elanikul, kelle elukoht on Eesti rahvastikuregistri andmetel Põlva vald. Iga küsitluses osaleja saab hääletada kuni kahe ettepaneku poolt, kuid piisab sellestki, kui otsustad  toetada üksnes Jakobi Kooli mänguväljakut. 😉

Elanikud, kellel ei ole arvuti kasutamise võimalust saavad ID-kaardi olemasolul hääletada raamatukogude avalikes internetipunktides ja eelregistreerimisega vallavalitsuses teabespetsialisti juures (Keldrikaela tee 2).

Aitäh kõigile toetajatele!