Raamatuklubi novembrikuu raamat on Indrek Koffi “Argipäeva imed. Piiskop Philippe Jourdani lugu”

Raamatu tutvustuses öeldakse: “Piiskop Philippe Jourdaniga tutvudes näeme, et väärikas amet ei sunni inimest taanduma. Lõuna-Prantsusmaalt pärit piiskop, kes võiks lasta end kõnetada monsenjööri tiitliga, on siin kaugel ja kargel põhjamaal, oma uueks koduks saanud Eestis endiselt isa Philippe. Lihtne ja soe inimene, kes on pühendanud oma elu inimeste ja Jumala teenimisele.”

Raamatuklubi vestlusõhtu loetu ainetel on plaanis pidada novembrikuu viimasel neljapäeval, 26. novembril algusega kell 18 pastoraadi II korruse raamatukogutoas. (Juhul, kui kroonviiruse leviku tõttu on füüsilised kokkusaamised takistatud, leiame võimaluse vestelda interneti vahendusel. Sellekohane teave avaldatakse vajadusel koguduse Facebooki-lehel ja kodulehel.)